2017: Waste of Colour / Colour of Waste (exploring boundaries)

De installatie "Waste of Colour / Colour of Waste (exploring boundaries)" is te zien zijn tijdens CityLiv, een onderdeel van het Cultura Nova festival in Heerlen van 19 tot en met 27 augustus 2017. Tevens is de installatie te zien zijn tijdens het festival van de Toekomst op 14 en 15 september 2017.

The Colour of Waste is een nieuwe installatie van Dorieke Schreurs.

“Pionieren, onderzoeken, veranderen van mindset, grensverleggend werken met natuurlijk materiaal is waar ik mij als kunstenaar mee bezig houdt. Welke andere mogelijkheden heeft materiaal? Deze grens zoek ik op en probeer ik te doorbreken. Deze kennis en mogelijkheden gebruik ik om op een andere manier met materialen en grondstoffen om te gaan,  en zo de grenzen van mogelijkheden te verleggen en een fundament te creëren voor duurzame ontwikkeling in de wereld van kleur. Een wereld zonder grenzen, die een synergie tussen kunst, natuur en wetenschap nastreeft.”

Deze installatie zal te zien zijn tijdens CityLiv, een onderdeel van het Cultura Nova festival in Heerlen van 19 tot en met 27 augustus. Tevens zal de installatie te zien zijn tijdens het festival van de Toekomst op 14 en 15 september.