Couleur Locale, het maken van het atelier/lab bij CNME Jekerdal!

CNME Jekerdal

Vandaag zijn de werkzaamheden voor Couleur Locale begonnen in de prachtige ruimte van het CNME Maastricht! De hele zomer zal ik hier samen met medewerkers en vrijwilligers hard aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de ruimte klaar is voor de start van het project. Een jaar lang mag ik hier gaan werken en onderzoek doen naar anorganische en organische pigmenten! 

De ruimte stond nog vol met materialen en spullen die niet meer nodig waren, alles is uitgezocht, verplaatst en opgeruimd. Nu is duidelijk hoe de ruimte gebruikt kan gaan worden. Volgende week beginnen we met het poetsen, en inrichten van het atelier/lab. Het wordt een ruimte waar ik in kan werken, onderzoek kan doen, maar van waaruit ook educatieve programma’s gegeven gaan worden voor lokale scholen. Ook workshops, lezingen en demonstraties voor studenten, collega kunstenaars of andere ge├»nteresseerden behoren tot de mogelijkheden.

Via deze site kun je de ontwikkelingen volgen…vragen of interesse? Laat vooral een reactie achte of neem contact met mij op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.